Zenekaroknak fejlesztve nagy tárhellyel

Letöltőkártya

Megterveztünk egy olyan rendszert, melynek használatával a legmodernebb módon juttathatod el digitális tartalmadat a célközönséged felé. Legyen szó zenéről, videóklipről vagy oktatási anyagról, ezzel a igazán egyszerűen használható, forradalmian új eszközzel népszerűsítheted saját zenéd, videód vagy egyéb média tartalmaidat..

Hogyan működik?
 
A rendszer egy műanyagkártyából és egy szoftverből tevődik össze. Regisztrálj fiókot, ahol saját szerkesztő felületen tudod kezelni a tartalmaidat, weboldalad. A szoftverben statisztikákat, látogatói adatokat, marketing információkat szerkeszthetsz. Nincs más dolgod, mint a felhasználóid és rajongóid számára eljuttatni az általad választott DRAGCARDS kártyát, és ezzel megosztani velük saját tartalmadat. Egyszerű a használata is, így akár a nagy méretű multimédiás fájlok is könnyedén letölthetőek.
 
A DRAGCARDS egy általad testre szabható weboldal (landing page) segítségével segít átadni egyedi tartalmaidat (szöveg, kép, video, zene, fájlok,stb) felhasználóidnak, amihez egyedi webcímet és az okos eszközöknek QR-kódot generálunk, majd a használathoz egyedileg legyártott letöltőkártyát biztosítunk.
 
Különféle csomagolások közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet.
 
 
 
termék mérete: 85,6x54,1 mm
nyomtatási terület: 85,6x54,1 mm
letölthető dokumentumok:
Választható színek:
Tulajdonságok: Plasztikkártya Plasztikkártya becsúsztatható tokban Plasztikkártya digipack tokban Stagepass nyakpánttal, kártyával
Szolgáltatások
Galéria
Információk
Tulajdonságok
Értékeléseink